Datanetwerken

Door de jaren heen zijn we steeds afhankelijker geworden van computers. Maar elke ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Uw computer netwerk dient dan ook van een net zo hoge kwaliteit te zijn als uw computer zelf. Ook voor uw complete data netwerk, van patchkast tot wandoutlet, kunt bij ons terecht.

 

Binnen uw gebouw worden dan per werkplek meerdere kabels naar een centraal punt gelegd, in dit centraal punt worden alle kabels afgemonteerd in een patchkast. Elke kabel kan afzonderlijk gebruikt worden voor data of telefoonverkeer. Het grote voordeel van dit systeem is dat wanneer een medewerker verhuist van werkplek, zijn computer en telefoonaansluiting eenvoudig door het omsteken van een stekker in de patchkast mee verhuisd worden.

 

Niet alleen voor een UTP CAT5 of CAT6 netwerk kunt u bij ons terecht. Wij zijn tevens gespecialiseerd in het aanleggen van REAC netwerken t.b.v. casino en amusementscenter automatiseringssystemen.

 

Vanzelfsprekend beschikken wij over de modernste apparatuur om uw data netwerk door te meten en te testen. Bij de oplevering ontvangt u dan ook een uitvoerige meting per aansluiting.

 


 
 
copyright © 2006 MIAC electro v.o.f.