Elektrotechnische installaties

De basis van het bedrijf ligt nog altijd in bij de elektrotechnische installaties. Dit kan varieren van een kleine aanpassing zoals een extra stopcontact tot de complete installatie van een casino, fabriek, kantoor of woonhuis.

 

Wij proberen zoveel mogelijk met de klant mee te denken en deze zoveel mogelijk te ontlasten, zo hanteren wij het “one stop shop” principe voor de volledige elektrotechnische installatie, verlichting, domotica, datanetwerk, camerabewaking, omroepinstallatie, audio- en video-installatie, intercomsysteem, antenne en schotelsysteem. Tevens kunnen wij uw zakenpartner zijn voor inbraak- en branddetectie en ontruimingsinstallaties.

 

Als erkend Sterkin installateur werken wij volgens bepaalde vastgelegde normen, wat u als opdrachtgever de zekerheid geeft van een hoogwaardig aangelegde installatie. Wij beschikken vanzelfsprekend over de modernste apparatuur om uw installatie te testen en te onderhouden.

 

Niet alleen met de aanleg en onderhoud van uw elektrotechnische installatie kunnen wij u van dienst zijn, maar ook kunnen wij voor u een volledig “Power Analyse” uitvoeren. Deze “Power Analyse” duurt meestal één week en gedurende deze week worden verschillende waarden gemeten en opgeslagen. Dit kan variëren in het meten van het spannings- en stroomniveau tot het vastleggen welke harmonische stromen er optreden in uw installatie. Na afloop ontvangt u dan een volledig overzicht van dag tot dag welke u inzicht geeft in bijvoorbeeld het stroomgebruik in uw installatie. Deze vorm van Power Analyse was vroeger ook wel bekend onder de naam “tijdschrijver”.


 
 
copyright © 2006 MIAC electro v.o.f.