Verhuur

Stroomgebruik is tegenwoordig een gemeenschappelijk goed geworden, iedereen gebruikt dagelijks stroom. Thuis en op het bedrijf is dit normaal gesproken geen probleem elk gebouw is tegenwoordig voorzien van een elektrische installatie. Maar wanneer er evenementen georganiseerd worden buiten de deur zijn elektrische voorzieningen meestal niet vanzelfsprekend.

 

Er zal dan een tijdelijke installatie voorzien moeten worden, deze installatie moet dan vanzelfsprekend aan de veiligheidseisen voldoen en geschikt zijn voor het gevraagde vermogen.

 

Voor deze tijdelijke installaties kunt u bij ons terecht, wij verhuren verlengkabels van 16A tot en met 125A, zwerfkasten (tijdelijke verdelers) van 32A tot en met 125A en bouwaansluitingen van 40A en 63A. Alle verdelers zijn voorzien van zekeringautomaten en aardlekschakelaars, de verdelers van 125A zijn bovendien ook nog eens voorzien van een spanning en stroom meting.

 

Verder beschikken wij over een breed scala aan verlopen zodat wij altijd in staat zijn uw evenement te voorzien van een tijdelijke installatie.

 

Ook kunnen wij voor u de aanvraag bij de gemeente of energiebedrijf regelen voor een tijdelijke aansluiting of het plaatsen van een aggregaat.

 


 
 
copyright © 2006 MIAC electro v.o.f.